Få pälsvård direkt i brevlådan!

Har du upptäckt till vilken nytta våra produkter är för din hund? Även om du givetvis kan bygga upp ett litet lager så att du inte behöver handla nya varor så ofta handlar det om artiklar med begränsad hållbarhet. När du väl hittat den produkt som fungerar för din hund och vet hur länge en förpackning räcker kan du få den hemskickad med samma intervall. På så sätt har du alltid tillgång till en fräsch pälsvårdsprodukt och behöver inte lägga någon energi på att göra nya inköp online i tid och otid.
Nu har vi ett extra förmånligt erbjudande


Vi har en välkomstbonus i form av gratis produktprover som du får i samband med din första beställning i vår butik 2019. Jämför vilka produkter du tycker är bäst innan du avgör vad prenumerationen sedan ska gälla. Självklart kan du även prenumerera på kosttillskott till hunden. Priset på din prenumeration beror såklart på vilken eller vilka varor du vill få hemskickad. Du kan givetvis ändra eller säga upp din prenumeration närhelst du önskar.


Räkna med speciella kampanjer för prenumeranter


Har du en hund i behov av pälsvård vill vi påstå att vårt prenumerationserbjudande är en stor bonus! Med vårt erbjudande blir det helt enkelt smidigare att hålla en hög ambitionsnivå när det gäller pälsvård. Vi kommer även att lansera särskilda kampanjer och bonusar som enbart gäller våra prenumerationskunder. Det är ytterligare en anledning att börja prenumerera 2019.